Där satt den!

Yes, där satt den! Vi tog det innan deadline!
Teleservice kommer att gå ut med följande information inom kort:

”Grattis Löberöd!

Nu kommer Teleservice Fiber till tätorten!

Nu är det bråttom för dem som inte har skickat in sitt avtal ännu. Kravet var att vi skulle få 80 påskrivna avtal för att kunna starta projektet. Vi har nu fått in 103 avtal och det är därmed klart att vi kommer att börja leverera bredband till Löberöd under 2014!

Bekräftelse på inkomna avtal har gått ut via e-post till var och en. Har du skickat in ditt avtal men inte fått någon bekräftelse, hör av dig till oss.

Om du inte har skickat in ditt avtal ännu så är onsdagen den 30/4 sista dagen för att hänga med dina grannar in i framtiden. I maj börjar vi planera arbetet. Avtal som kommer in efteråt kommer inte att installeras i år och först när ytterligare minst 5 hushåll har beställt. Tänk på att inkopplingspriset i erbjudandet bara garanteras fram till 30/4.

För er som bor utanför tätorten, fortsätt skicka in intresseanmälningar.

Tack till hembygdsföreningen/fibergruppen för ert engagemang.

Till alla som skickat in avtalet:

Tack för förtroendet. Nu kör vi!”