Årsmöte

Löberöds Hembygdsförening informerar inför 2016

Gott Nytt År 2016 till Dig som bor i Löberöd med omnejd!

Vi vill med några ord berätta om vår verksamhet och hoppas på att ni blir medlemmar i Löberöds Hembygdsförening.

Löberöd är ett samhälle med ca 1200 invånare i sydöstradelen av Eslövs Kommun, med ett unikt service utbud och föreningsverksamhet för en ort av Löberöds storlek. Närheten till E22 gör att vi har fina pendlingsmöjligheter till Lund och Malmö.

Det som kommer att påverka Löberöd med omnejd är den översiktsplan som Eslövs Kommun ska anta 2016. En kväll i september 2015 fick vi Löberödsbor säga vår åsikt om planen, vid ett välbesökt möte på Hantverksgården. Politiker och tjänstemän fick höra vad Löberödsborna var nöjda med men även det som vi tycker kommunen bör blir bättre på i framtiden. Vi kommer naturligtvis att bevaka planen när den ställs ut under 2016.

Efter en blöt och regnig vinter och vår samt tappert kämpande, blev Teleservice i Sjöbo klara med fiberläggningen i byn i maj månad. Så nu ska alla som beställt fått indraget fiberkabel till sin fastighet. Allt har fungerat enligt planerna. Om det finns fler som nu vill ha fiber till sin fastighet gäller det att samla ihop några stycken och därefter ta kontakt med Teleservice i Sjöbo.

Vår mötes och festlokal – Hantverksgården – har vi under de senaste åren investerat en hel del pengar i för att den ska hålla en hög standard. Lokalen rymmer upp till 125 personer. Vi driver den helt ideellt, utan bidrag från kommunen. Vill ni boka lokalen för möte eller fester, ring Christer Nilsson, T.Nilssons snickeri 0413-30242.

Med dessa ord hoppas vi att ni blir medlem i föreningen, det kostar endast 150 kr per hushåll, som betalas in på PG 932433-6 eller BG 142-4787.

Årsmötet kommer att avhållas 25/ februari kl. 19.00, på Hantverksgården. Vi bjuder på fika. Välkomna!